در تعطیلات نوروز هم در کنارتون هستیم. با ما تماس بگیرید… / سال نو مبارک 🌺
رادیاتور شوفاژ چی بخرم؟ رادیاتور چه مارکی خوبه؟ شاید شما هم مثل خیلی از افراد این دسته از سوالات در ذهنتان نقش بسته است و به دنبال پاسخ آن هستید، ما در این مقاله به بررسی پاسخ آن میپردازیم. شوفاژ، نوعی سیستم گرمایشی است که وظیفه گرمایش محیط و تامین آب گرم را دارد. روش کار رادیاتور شوفاژ، به طور خلاصه به این صورت است که حرارتی که در رادیاتورها ایجاد می شود، با حرکت و جابه جایی در اتاق ایجاد گرمایش می کنند. در ادامه این مقاله از سایت فروشگاهی ایران بوتان به بررسی انواع رادیاتور و نکات لازم برای پیداکردن بهترین رادیاتور شوفاژ، می پردازیم.
رادیاتورهای پنلی که به ان رادیاتورهای تخت نیز گفته می شود، سطح صافی دارند و گرما را به شکل یکنواخت به کل محیط انتقال می دهند. از مزیت های رادیاتور پنلی می توان به گردش آب کمتر اشاره نمود. رادیاتور پنلی اگر دچار ایراداتی مثل زنگ زدگی یا آسیب فیزیکی شود باید به کل تعویض شود ولی رادیاتورهای پره ای را می توان به صورت تک پره تعویض کرد. اگر شما هم این سوال را در ذهن خود دارید که رادیاتور شوفاژ چی بخرم؟ پیشنهاد ما به شما رادیاتورهای پره ای می باشد؛ این نوع رادیاتور مزایایی دارد که در ادامه برای شما به بررسی آن ها پرداخته ایم.
رادیاتورهای پرده ای که به آن ها رادیاتورهای آلومینیومی نیز گفته می شود، در دسته بهترین رادیاتورها قرار دارند. آلیاژ آلومینیوم به دلیل ضریب حرارتی بالایی که دارد، گرمادهی بیشتری هم نسبت به دیگر رادیاتورها دارد و در نتیجه از قیمت بالاتری نیز برخودار می باشد. رادیاتورهای پره از از قدیمی ترین رادیاتور شوفاژها به حساب می آیند و همانطور که از اسمشان مشخص است از کنارهم قرار گرفتن تعدادی پره تشکیل شده اند. هرچقدر تعداد این پره ها بیشتر باشد، قدرت گرمادهی آن نیز بیشتر خواهد بود. رادیاتورهای پنلی در دو جنس آلومینیوم و فولاد ساخته می شود.
رادیاتورهای قرنیزی از جدیدترین رادیاتورها به حساب می آیند. در واقع این رادیاتورها مانند قرنیز در محل اتصال دیوار و کف نصب می شوند. این رادیاتورها از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده و درون آن لوله آب گرم می گذرد.
در ادامه مقاله به بررسی پاسخ سوال رادیاتور شوفاژ چی بخرم؟ می پردازیم. تا انتها همراه ما بمانید.
رادیاتور مناسب، رادیاتوری می باشد که با صرف انرژی کمتر، راندمان و بازدهی بالاتری ارائه دهد، در فضای کم بیشترین مقدار حرارت را تولید کند و دمای محیط را در حدی از گرما به طور ثابت حفظ کند. مقاومت و دوام بالا، کیفیت رنگ و جنس و داشتن سحطی صاف از دیگر ویژگی های یک رادیاتور شوفاژ خوب می باشد. همچنین، یک رادیاتور شوفاژ مناسب می بایست با فضای موتورخانه تناسب داشته باشد؛ از لحاظ ظاهری نیز با دکوراسیون محیط، هم خوانی لازم را داشته باشد. طبیعی است که هرگاه این سول در ذهن ما نقش ببندد که رادیاتور شوفاژ چی بخرم؟ و یا رادیاتور چه مارکی خوبه؟ به دنبال رادیاتورهایی هستیم که بتوانید برا یما حداکثر ویژگی ها و قابلیت ها را داشته باشد، پس در ادامه می خواهیم برای شما بگویم که هر کدام از رادیاتورها چه ویژگی دارند و چرا بهترین انتخاب هستند.
برای مقایسه و بررسی انواع مدل های رادیاتور، می توانید در سری مقالات گذشته از سایت ایران بوتان همراه ما باشید.
رادیاتور پنلی یا پانلی (تخت) از انواع رادیاتور شوفاژ است که در مقابل انواع دیگر، از نظر ظاهری، زیبایی بیشتری دارد. سهولت نصب و آب بندی مناسب از دیگر مزایای این نوع می باشد. اما با وجود امتیازات این نوع رادیاتور شوفاژ، یکی از عیوب رادیاتور پنلی این است که اگر از جنس فولاد باشد احتمال زنگ زدگی و سوراخ شدگی آن بیشتر بوده و در صورت صدمه دیدن، کل پنل رادیاتور باید تعویض شود. همچنین در این نوع امکان افزایش ظرفیت گرما وجود ندارد.
دراین نوع از رادیاتور شوفاژ، به دلیل پره ای بودن آن امکان افزایش ظرفیت گرما وجود دارد. چراکه در این نوع، هر پره حرارت معینی را تولید می کند و تعداد پره ها بیان کننده مقدار گرمای تولیدی می باشد. رادیاتور پره ای جنس آلومینیومی دارد و این جنس، به دلیل ظرفیت گرمایی بالا از دیگر مزایای این نوع رادیاتور محسوب می شود.هزینه های تعمیر و نگهداری این نوع به صرفه تر است وهمچنین دوام بالاتری دارد و دیرتر دچار زنگ زدگی می شود. در صورت زنگ زدگی یا آسیب میتوان به راحتی پره آسیب دیده را تعویض کرد.
این نوع رادیاتور شوفاژ، ساده ترین نوع به شمار می رود و اغلب در محیط های کم اهمیت، مثل گلخانه ها یا انباری ها استفاده می شود. دربرخی موارد در سرویس های بهداشتی نیز مورد مصرف قرار گرفته و حتی می توان از آن بعنوان حوله خشک کن استفاده نمود. به منظور افزایش سطح گرمای این نوع، اطراف لوله ها به تیغه (پره) هایی متصل می شود.
حال که به پاسخ سوال رادیاتور شوفاژ چی بخرم؟ رسیده اید، در ادامه می خواهیم برای شما به نکات مهم هنگام نصب و راه اندازی رادیاتور بپردزایم: به منظور اینکه بدانید چه رادیاتوری بخرید ابتدا باید برای کاهش هزینه های مصرفی با کمک گرفتن از یک کارشناس، حرارت موردنیاز محیط را محاسبه کنید. در اینصورت از اتلاف بیهوده حرارت و همچنین هزینه، که ممکن است در آینده پیش بیاید جلوگیری کرده اید.سعی کنید محل نصب رادیاتور جایی نباشد که سرما از آنجا ورود می کند؛ به عنوان مثال زیر پنجره یا کنار جداره های خارجی ساختمان و… . به رعایت فاصله از کف و دیوار دقت کنید؛ چرا که در صورت رعایت نکردن، ممکن است راندمان و بازدهی رادیاتور کاهش بیابد.
درصورت انتخاب رادیاتور پره ای، نوع رایج در بازار آن را انتخاب کنید تا در آینده، در صورت خرابی و آسیب دیدن پره ها قابل تعویض باشند. شیر مناسبی را انتخاب کنید؛ مثلا استفاده از شیرهای ترموستاتیک، باعث افزایش عمر پکیج و موتورخانه و کاهش هزینه قبض مصرفی می شود. نظافت و گردگیری رادیاتور از نکات قابل توجه ای است که در بهبود راندمان و عملکرد رادیاتور شوفاژ، تاثیر بسزایی دارد.
رادیاتور شوفاژ، بخشی از محیط محسوب می شود که سالها مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین می بایست در انتخاب نوع مناسب، کیفیت و دوام بالا را در کنار قیمت معقول درنظرگرفت. در این مقاله از سایت فروشگاهی ایران بوتان به این سوال که “رادیاتور شوفاژ چی بخرم؟” پاسخ داده شد و به بررسی انواع رادیاتور شوفاژ، نکات موردنیاز و معیارهای انتخاب بهترین رادیاتور شوفاژ، پرداخته شد.
رادیاتور پنلی؛ رادیاتور پره ای؛ رادیاتور قرنیزی.
رادیاتور مناسب، رادیاتوری می باشد که با صرف انرژی کمتر، راندمان و بازدهی بالاتری ارائه دهد، در فضای کم بیشترین مقدار حرارت را تولید کند و دمای محیط را در حدی از گرما به طور ثابت حفظ کند.
عالی